top of page

OVER
Ons

Robert Ramp

iPhone Repair Mijdrecht is gespecialiseerd in electronica reparaties, in het bijzonder van Apple producten. Als u vragen heeft dan kunt u ons het makkelijkst telefonisch bereiken. Wilt u een reparatie inplannen, dan kan dat ook via deze website. Wilt u langskomen? Bel dan altijd van tevoren even op om wachttijden te voorkomen.

Begin 2014 zijn wij gestart met reparaties op het gebied van smartphones en tablets. Producten die vandaag de dag absoluut onmisbaar zijn. Defecte schermen en onderdelen zijn het onderwerp van de dag.

Afgelopen jaren zijn wij ons meer gaan verdiepen in complexere reparaties. Naast het vervangen van onderdelen focussen wij ons vooral op het herstellen en repareren van het moederbord zelf. Het gebeurt regelmatig dat een smartphone een specifieke storing heeft die wordt veroorzaakt door een defecte microchip of ander component op het moederbord. Hiervoor is er geïnvesteerd in de juiste apparatuur en software om problemen te kunnen detecteren en te kunnen microsolderen.

Het doel is iedereen weer zorgeloos van zijn/haar smartphone, tablet of computer te laten genieten.

Bij het vervangen van onderdelen zoals; schermen, batterijen en diverse flex-kabels kan gewacht worden. U zit bij de reparatie en kunt ook meekijken.

Bij complexere reparaties dient het toestel achtergelaten te worden. Op het moment van afleveren zal er een tijdsindicatie gegeven worden zodat u weet waar u aan toe bent.

bottom of page